Индианци взимат Тимонов


.

Индианци взимат Тимонов

Сензационна оферта за халфа Тодор Тимонов се е получила в ЦСКА, научи "7 дни спорт". Чилийският шампион Коло Коло е отправил запитване при какви условия би могъл да вземе под наем Принца на Пловдив. Ако трансферът стане, Тимонов ще бъде първият българин, който ще играе в латиноамериканския клубен турнир Копа Либертадорес.

В момента на Армията все още проучват офертата, за да не се окаже нещо като Казанската история в Левски. Засега обаче индикациите били, че чилийците са сериозни в опита си да привлекат Тимонов. Той им е бил препоръчан от футболен мениджър, близък до ЦСКА, който има бизнес в Южна Америка. В Коло Коло са гледали записи с най-силните мачове на Принца на Пловдив и са проявили интерес към привличането му в халфовата линия.

Твърди се, че първоначално ще бъде сключен договор за шестмесечен наем на Тимонов. Самият той очаква да заработи за половин година в Чили около 50 000 долара, отделно са премиите за постигнати резултати. Най-вероятно още след Нова година Тимонов, служител на ЦСКА и агент на състезателя ще отлетят за Сантяго, за да финализират сделката.


източник: в-к "7 дни Спорт" 

  Сподели
120