ЦСКА взе поредния син скалп (видео)


П. Пенков

ЦСКА взе поредния син скалп (видео)

ЦСКА постигна нова победа над вечния съперник Левски, след като днес съставът на Стойчо Младенов регистира класически успех с 3:0 на заснежения стадион "Васил Левски". Първото попадение за "армейците" дойде в 22-та минута и беше дело на Тони Силва. В мелето в наказателното поле Илиев изби удар на Буш, но топката попадна в Силва за добавката. Малко преди края на първата част Серджиу Буш удвои преднината за ЦСКА, който се възползва от добър пас на Василев и нови лоши действия на отбраната на Левски. През второто полувреме съставът на Георги Иванов владееше повече топката, но въпреки това в 85-та минута те допусна грешка, от която се възползва Борис Галчев, оформяйки крайното 3:0 в полза на "червените". 

В последните минути на срещата, феновете на Левски се опитаха да навлязат на терена, но бяха спряни от служители на полицията. 

След постигната победа днес и спечелените три точки, ЦСКА остава лидер във временното подреждане с 10 точки преднина пред втория Лудогорец, докато Левски остава шести с актив от 21 спечелени точки.  

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
219