ЦСКА ще вземе столичното дерби със Славия


FUTBOL-TV

ЦСКА ще вземе столичното дерби със Славия

ЦСКА - Славия
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 01.03.2014г.
Час: 16:15
Съдия: Георги Димитров


ЦСКА приема Славия на стадион "Българска армия" в среща от 25-ия кръг на А група. "Армейците" са фаворити в срещата с оглед на амбициите на двата тима. При евентуална победа играчите на Стойчо Младенов ще се затвърдят на третото място, което изглежда е реалната цел на тима от Борисовата градина. Славия от своя страна се старае да се изкачи нагоре в класирането. Минус за "белите" е, че наставникът Милен Радуканов няма да може да разчита на доста от основните си играчи. Прогнозата на Futbol-tv е за знак 1.

Славия ще играе без звездата си Наско Курдов, който бе продаден през седмицата в казахстанския вицешампион Астана. Наказани за мача са Фернандо да Силва и Димитър Пиргов. Добрата новина за Милен Радуканов е, че ще може да разчита на двете си нови попълнения Рангел Абушев и Александър Дюлгеров. Защитникът със сигурност ще дебютира като титуляр, замествайки Пиргов. Абушев от своя страна сигурно ще се появи като резерва срещу бившия си тим.

"Предстои ни един от най-хубавите двубои в България. Трябва да покажем добро лице. Ще се опитаме да се противопоставим успешно на ЦСКА и да ги изненадаме на техния стадион. Няма реваншизъм в мен. Славия може да покаже много неща. Трябва да се противопоставим на добрите тимове в България", коментира Радуканов.

Колегата му от ЦСКА Стойчо Младенов отново няма да заложи на нито един от юношите на клуба. В групата на тима се завръща бранителят Джаксън Менди. Поради травми срещата пропускат Антон Карачанаков и Марсиньо, а стражът Томаш Черни е в немилост, тъй като се лансира Райс Мболи, тъй като алжирецът ще участва на световното първенство в Бразилия. Очакванията са Младенов да направи няколко промени и като титуляр да започне Тони Силва, който се отчете с гол в предния мач (победа с 2:1 над Черноморец).


ПРОГНОЗА: ЦСКА - СЛАВИЯ 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

08 февруари ЦСКА - Славия Прага 1:0 (Приятелска среща)
13 февруари ЦСКА - Академик Свищов 3:0 (Приятелска среща)
15 февруари Берое - ЦСКА 0:1 (Приятелска среща)
20 февруари Ботев Враца - ЦСКА 2:3 (Приятелска среща)
24 февруари Черноморец - ЦСКА 1:2 (А група)

Славия:

03 февруари Славия - Тимишоара 2:0 (Приятелска среща)
07 февруари Славия - Самсунг 2:0 (Приятелска среща)
09 февруари Славия - Тираспол 3:0 (Приятелска среща)
12 февруари Славия - Тобол 1:0 (Приятелска среща)
22 февруари Левски - Славия 2:2 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Славия

125 срещи
65 победи за ЦСКА
37 равенства
23 победи за Славия
Голова Разлика: 198:116 за ЦСКА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
261