Левски ще стигне само до равенство като гост на Любимец


В. Мухарски

Левски ще стигне само до равенство като гост на Любимец

Любимец - Левски
Стадион: "Градски", Любимец
Дата: 01.09.2013г.
Час: 18:00
Съдия: Христо Ристосков

Сензацията в "А" група - Любимец приема Левски в среща от 7-ия кръг на "А" група. Новакът вече победи два от фаворитите за шампионска титла - Лудогорец и Ботев Пловдив и то като гости. Сега играчите на Красимир Мечев ще са домакини срещу Левски, който не се представя доста убедително от началото на сезона. Прогнозата на Futbol-tv за тази среща е X.

През седмицата към отбора на Любимец се присъединиха Томи Костадинов и Танко Дяков. Двамата обаче все още карат пробен период и няма да играят срещу Левски. Треньорът на Любимец Красимир Мечев разкри още, че към отбора ще се присъединят футболисти, подвизаващи се в долните дивизии на Англия. За срещата със "сините", Мечев няма да може да разчита на наказания Мунин.

"Ние се отнасяме с респект към всеки отбор. Желанието ни е да побеждаваме във всеки мач. Имаме млади момчета, млад отбор, ще се усъвършенстваме. Ще играем добре в атака и ще опитаме да се подобряваме“, уверен е наставникът на Любимец.

Наставникът на Левски - Славиша Йоканович включи в групата за срещата новите попълнения на отбора Мирослав Иванов и Димитър Макриев. През седмицата двамата подписаха договори с тима и се очаква да играят в мача с Любимец. По всяка вероятност те ще останат на резервната скамейка и ще се появят в игра след почивката.

Славиша Йоканович сравни утрешния съперник на "сините" - Любимец с лондонския гранд Челси. "Труден съперник ни очаква. Те са Челси. Играят на опасни контраатаки. Не допускат съперника на повече от 35 метра до тяхната врата. Във всеки мач имат опасни и бързи контраатаки. Отиваме да спечелим мача. Не съм се отказал от титлата, но не ми се правят такива сложни изчисления. Със сигурност трите точки утре ще ни бъдат от голяма полза. Новите футболисти са тренирали и са в добро състояние. Като цяло отборът не е в някакво прекрасно физическо състояние, така че мога да ги ползвам.

ПРОГНОЗА: ЛЮБИМЕЦ - ЛЕВСКИ 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

Любимец:

27 юли Нефтохимик - Любимец 1:0 (А група)
03 август Любимец - Локомотив София 2:1 (А група)
11 август Ботев Пловдив - Любимец 1:2 (А група)
17 август Любимец - Пирин ГД 1:0 (А група)
26 август Литекс - Любимец 2:1 (А група)

Левски:

28 юли Левски - Локомотив Пловдив 1:2 (А група)
04 август Пирин Гоце Делчев - Левски 0:2 (А група)
11 август Левски - Берое 0:0 (А група)
18 август Литекс - Левски 1:1 (А група)
25 август Левски - Черно море 1:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Любимец - Левски

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:
Любимец - 5.50
Равен - 3.75
Левски - 1.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
196