Задачата на Атлетико с АПОЕЛ изглежда лесна


.

Задачата на Атлетико с АПОЕЛ изглежда лесна

Атлетико Мадрид започва с наглед лесен съперник участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига. Кипърският АПОЕЛ няма опита на другите два тима от групата Челси и Порто, но може да е барометъра, който ще препъне някой от трите претендента за първите две места.

Всъщност и Челси изглежда сигурен за осминафиналите така, че тук най-очаквано е битката да се води между Атлетико и Порто. Испанците, които са изключително силни най-вече на “Висенте Калдерон” минаха през плейофа, където отстраниха Панатинайкос след две победи. В Примера тимът започна лошо със загуба от Малага с 0:3 и равенство с Расинг 1:1.

Най-важното за АПОЕЛ е, че успя само година след пробива на кипърските тимове в Шампионската лига, направен от Анортозис, да продължи серията, с което островната държава се нарежда сред малкото страни от своя ранг, вкарали два тима в турнира.

АПОЕЛ в срещал 6 пъти испанци в своята история. От тях тимът има само 2 равенства и 4 загуби, най-тежката с 0:8 от Ла Коруня. Доста от играчите в селекцията на кипърците са играли в Испания – Адриан Сикора (Мурсия), Камил Косовски (Кадис), Елио Пинто (Севиля Б) и Ненад Мирославлиевич (Кадис). В Кипър също са минали два кръга, в които тимът записа загуба и равен.

Антонио Лопес и Хосе Антонио Рейес се завърнаха наскоро в състава на Атлетико след контузии. Раул Гарсия, Мариано Перния и Игнасио Камачо са под въпрос. Най-сериозно е положението със звездата Форлан, който но тренира, но надеждата, че ще играе не е угаснала.

Известният в България албанец Алтин Хаджи е наказан за предстоящия двубой. Други играчи висят с жълти картони от предварителните кръгове, но все пак Иван Йованович ще може да разчита на ядрото класирало тима за групите.

Логиката тук повелява да заложим на рутинна победа на Атлетико Мадрид. Все пак ще предупредим, че в пресявката АПОЕЛ отстрани корав тим като Копенхаген. В Испания обаче трудно може да се търси изненада.

Последни 5 мача:
Атлетико: РЗППП
АПОЕЛ: РЗПЗП

Коефициенти в bwin:
Атлетико – 1,14
Равен – 7,00
АПОЕЛ – 12,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
28