Николай Митов: Мисля, че днес ще победим


П. Пенков

Николай Митов: Мисля, че днес ще победим

Треньор на Левски Николай Митов изрази увереността си относно успеха на Левски в днешния двубой-реванш срещу Иртиш Павлодар. На провелата се пресконференция Митов заяви, че играчите му се намират в добро настроение и са способни на победа в квалификационния мач от Лига Европа.

"Мисля, че ще спечелим, не мисля за други неща. Вие журналистите обичате да пишете за оставки след един равен или загуба. Аз съм спокоен не мисля за такива неща, има кой да ми дава оценка," заяви Митов.

"Де Карвальо не е наказан, защото е изпуснал дузпата. Това са вътрешни неща. Ако има дузпа за нас, може пак той да я бие. Ще се радвам ако утре стадионът е пълен, това е добре и за двата отбора, иначе става малко като на театър. Предпочитам да има публика и футболна обстановка. Не сме разглеждали Павлодар, но това, което видяхме от автобуса ни хареса. Направи ми впечатление, че е много чисто“, коментира старши треньорът на Левски.

"Имам респект и уважение към Иртиш, но сме в добро настроение и идваме, за да продължим напред. Левски е такъв клуб, че винаги играе за победа, няма значение кой е противникът. В момента най-важен е мачът утре, а после ще мислим за други съперници," завърши Николай Митов.

  Сподели
133