ЦСКА и Черноморец няма да се победят


В. Мухарски

ЦСКА и Черноморец няма да се победят

ЦСКА - Черноморец
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 10.03.2013г.
Час: 15:00
Съдия: Цветан Кръстев

ЦСКА приема Черноморец на стадион "Българска армия" в среща от 17-ия кръг на "А" група. И двата тима се намират в криза, като леко предимство имат единствено "армейците", които ще играят на свой терен - фактор, който обаче не помогна отбора в последния мач срещу Литекс (домакинска загуба с 0:2). "Акулите" отстъпиха Левски (домакинска загуба с 0:2) в предния кръг, но бонус за тях ще бъде треньорът Димитър Димитров-Херо, който многократно се е противопоставял успешно срещу този противник.

Седмицата бе много напрегната в "червения" лагер. Треньорът Миодраг Йешич заплаши, че голяма част от играчите, които играха срещу Литекс, могат да излгедат от трибуните предстоящата среща с бургаския тим. С контузия е Иван Бандаловски, който пропуска двубоя. На негово място ще вероятно играе Ангел Грънчов, който сигурно ще бъде в центъра на защитата, а на десния бек ще бъде преместен Апостол Попов.

Йешич със сигурност ще заложи на Спас Делев като титуляр. Делев бе картотекиран в БФС през седмицата и сега се очаква крилото от село Ключ да играе на мястото на Серж Нюаджи. Мишел Платини ще бъде до последно под въпрос за домакинството на Черноморец.

„Мишел ще мине медицински преглед и тогава ще разберем какво е състоянието му. Занапред в ЦСКА ще играят само тези, които са на 100% готови за мача. Иначе аз не мога да знам истински ли са контузиите. Когато лекарят постави диагноза, ще се съобразяваме с нея, тъй като не може да влизаме в конфликт", каза старши-треньорът на тима Миодраг Иешич. Бразилецът получи травма преди почти месец в контрола срещу руския втородивизионен Уфа и не тренира наравно със съотборниците си няколко седмици. При загуба от Черноморец, Миодраг Йешич със сигурност ще бъде уволнен от ЦСКА.

"Пожелавам на треньора на ЦСКА Миодраг Йешич след мача с Черноморец да си замине за Сърбия." Това заяви спортният директор на "акулите" Радостин Кишишев. Ето какво добави още Тинката: "Назначаването на Йешич беше фарс от самото начало. Всички знаеха какво ще последва. Сърбинът едва ли ще липсва на някого, ако бъде уволнен след загуба от Черноморец. В България има достатъчно качествени треньори. В случая не става дума само за нашия наставник Димитър Димитров-Херо, който е най-добрият през последните 15-20 години. Категорично мога да кажа, че треньорите чужденци не вдигат нивото на "А" група".

Треньорският щаб на бургазлии няма да може да разчита на контузените - Тихомир Трифонов, Лъчезар Балтанов, Жереми Фо-Поре и Гаел Нлундулу. Наставникът на акулите Димитър Димитров едвам успя да събере група за мача, в която обаче попаднаха завърналия се преди дни след двумесечно отсъствие Юсуф Уатара и последното ново попълнение - Лорис Арно. Двамата не се намират в добра физическа форма, но поради кадровите проблеми могат да се появят на терена.

В групата за мача попаднаха и трима 18-годишни футболисти - Станислав Дрянов, Милчо Ангелов и Лола. Много е вероятно поне един от тях да започне титуляр на "Българска армия".

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЧЕРНОМОРЕЦ 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

08 февруари ЦСКА - Зеглибие Любин 3:3 (Приятелска среща)
13 февруари ЦСКА - Чихура 6:1 (Приятелска среща)
20 февруари Войводина - ЦСКА 1:0 (Приятелска среща)
23 февруари ЦСКА - Монтана 1:0 (Приятелска среща)
02 март ЦСКА - Литекс 0:2 (А група)

Черноморец:

09 февруари Черноморец - Берое 1:1 (Приятелска среща)
16 февруари Черноморец - Раковски 3:1 (Приятелска среща)
20 февруари Черноморец - Спартак Варна 5:1 (Приятелска среща)
23 февруари Ботев Пловдив - Черноморец 2:1 (Приятелска среща)
03 март Черноморец - Левски 0:2 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Черноморец

69 срещи
46 победи за ЦСКА
14 равенства
9 победи за Черноморец
Голова Разлика: 174:57 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.36
Равен - 4.00
Черноморец - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.40
Равен - 4.33
Черноморец - 6.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
224