Славия и Ботев откриха полусезона с равен (видео)


И. Ангелов

Славия и Ботев откриха полусезона с равен (видео)

Отборите на Славия и Ботев Пловдив изиграха първата среща от пролетния полусезон на българската А Група. В столицата днес този мач от 16-тия кръг на българското първенство завърши при резултат 2:2 с 4 различни голмайстора, а слънчевото време позволи да видим атрактивен двубой.

Още в 9-ата минута Галин Иванов откри за тима на Вили Вуцов. Той се възползва от избит удар на Тодор Янчев. Вандер Виейра вкара в 20-ата минута за 1:1, а това бе първата възможност за гол във вратата на домакините. 

Отново ранен гол през втората част промени резултата. В 49-ата минута Мариян Огнянов вкара атрактивен гол от малък ъгъл. Само 3 минути трябваха на домакините обаче да върнат равенството. Антонио Ливраменто вкара с глава, след като бе оставен непокрит в полето на Ботев. До края на срещата двата тима размениха опасни атаки, но с добри изяви се проявиха вратарите Кунчев и Страховяк.

С поделените точки Ботев събира 30 на третата позиция, на 7 зад Левски и 8 зад лидера Лудогорец, а Славия с 18 ще изравни Пирин на 8-ата позиция.

Снимка: Илияна Енчева

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
168