Бербо: ЦСКА е батак, болно ми е за случващото се


В. Мухарски

Бербо: ЦСКА е батак, болно ми е за случващото се

Димитър Бербатов призна, че с болка следи случващото се в ЦСКА. Той смята, че единствено Христо Стоичков може да помогне на червения клуб. "ЦСКА е в батак в момента, няма какво да се лъжем. Стоичков може да им помогне. Далеч съм от ЦСКА, но съм тръгнал от там и ми е болно за отбора. Някои хора искат да помогнат на ЦСКА, дано другите да приемат, ако не го направят, то отбора ще си остане в същото положение", заяви Бербатов.

Той коментира и ситуацията в БФС и това, че Христо Стоичков иска оставката на Боби Михайлов. Бербо тактично пожела да вземе страна в случая.

"На всеки му идва времето. Както на мен ми дойде времето да си тръгна от Манчестър Юнайтед. Футболът у нас не може да се оправи, но не само от един човек. Трябва всички заедно да работят. Хора, виждате проблема, но никой нищо не прави, освен да плюе. Медиите се интересуват само от клюки и гледат да не пишат истини. Когато аз и агента ми откажем интервю и почвате да си съчинявате глупости.", заяви Бербо, който не пропусна да се пошегува с телевизионното затъмнение у нас.

"Исках да играя още в Англия, това е мое решение. Искам любимите ми хора да се чувстват добре. Знам, че няма да побеждавам във всеки един мач, това ми е ясно. Във Фиорентина и Ювентус могат да се сърдят колкото си поискат. В крайна сметка не съм им казал "Да, съгласен съм, ваш играч съм вече". Надявам се, че хората ще се радват да ме гледат по телевизията, тъй като, това е единственото българско участие, което ще можете да гледате", заяви, с усмивка на лице, Бербатов.

На края на пресконференцията Бербо позира с фланелката на новия си тим.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
157