Турците ще спонсорират и ЦСКА (снимки)


Н. Гавазов

Турците ще спонсорират и ЦСКА (снимки)

Турският здравен холдинг "Аджъбадем" подписа спонсорски договор с още един роден тим - ЦСКА. Както е известно, вчера те сториха това и с Левски, а по-рано сключиха сделка с Локомотив Пловдив. Условията на споразумението са същите както и при "сините", т.е. срокът на контракта е за следващите четири години и половина. Освен безплатно лечение на първия отбор и администрацията, "червените" ще получат и неназована спонсорска сума.

"Радостен съм, че подписахме с такава голяма организация. Не съм се колебал нито за миг да сключа този договор. Никакво притеснение не съм имал да подпиша и съм горд от случващото се днес. Убеден съм, че сътрудничеството ни ще бъде ползотворно. Договорът ще е за четири години и половина. Благодарих им лично, че ни гласуваха доверие", заяви изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков.



Изпълнителният директор на "армейците" Венцислав Живков подари фланелка на ЦСКА на представителя на “ACIBADEM”  - г-н Илк, както и членска карта за ВИП ложата на стадион „Българска армия”.



"За нас е чест да работим с двата най-големи клуба в България. В Турция сме работили едновременно с четири от водещите отбори, а освен това в Сърбия също работим едновременно с Партизан и Цървена звезда. Това не е нещо ново за нас. Параметрите по договорите с ЦСКА и Левски са абсолютно еднакви“, заяви представителят на "Аджъбадем" Чайръ Йлк.



След края на пресконференцитя гостите разгледаха музея на Спортната слава на ЦСКА, където позираха заедно с наставника на отбора Димитър Пенев. На входа на стадион "Българска армия" вече може да бъде забелязано логото на новия спонсор на отбора.







Снимки: Илияна Енчева 

  Сподели
114