Левски ще вземе победата в Търговище


В. Мухарски

Левски ще вземе победата в Търговище

Светкавица - Левски
Стадион: "Димитър Бурков", Търговище
Дата: 27.11.2011г.
Час: 13:30
Съдия: Никола Попов

Левски гостува в Търговище на местния Светкавица в мач от последния кръг на "А" група за тази календарна година. Футболистите от всеки един тим от родния елит не спряха да се оплакват от терени из страната през последната седмица. Поради тази причина не е изключено новакът в "А" група да се окаже по подготвен за срещата и да изненада столичани. От щаба на Светкавица ще бъдат доволни и на частичен успех срещу далеч по-именития си съперник.

Наставникът на Левски Николай Костов няма да може да разчита на холандския футболист Сержиньо Грийн за тази среща. От два дни играчът не тренира със "сините", като причината за това е вирусно заболяване. Освен него, с тима за Търговище няма да пътуват Ларс Рисп, който все още се възстановява от травма, и счупилият си ръката преди дни Даниел Младенов.

Добрата новина в лагера на столичани е, че Шюрд Арш е готов за игра, след като пропусна двубоя с Банско за Купата на България. Почти сигурно нападателят ще остане на резервната скамейка, въпреки че в последните два мача, в които влезе като резерва успя да се разпише и с головете си донесе победите над Локомотив Пловдив (3:2) и над Видима-Раковски (2:1).

Македонският халф на Левски Дарко Тасевски вече тренира наравно със своите съотборници и почти сигурно ще играе срещу тима от Търговище. Освен това бранителят Йордан Милиев, както и един от най-добрите играчи на "сините" през този сезон - Владимир Гаджев се завръщат в групата за мача след изтърпяно наказание.

"Би трябвало да използваме най-доброто с което разполагаме като играчи в мача в Търговище, тъй като срещата е от голямо значение за нас като развитие в шампионата. Няма да подценим нещата и няма да си правим някакви експерименти. Ще уважим този противник. Ние нямаме право на такива експерименти, защото едновременното с желанието и старанието за добри изяви, трябва да има и резултатност", заяви наставникът на Левски Николай Костов.

"С последните си изяви Светкавица с новия си треньор показва по-добри игри и по-добра организация. Притеснява ме теренът в Търговище. Това изисква и друга тактика относно владеенето на топката. Теренът не е добър и моите футболисти са наясно с неговото състояние. Обсъждали сме подобни неща. Теренът в Банско не беше в много лошо състояние. Но начина на игра бе друг, там играхме просто за резултат. Използвахме и варианти с футболисти, които досега не са взимали участие в нашия отбор", добави Костов.

"Във всички мачове подходът ни ще е открита игра. По този начин искам да сме еднакви и като домакин, и като гост", бе мнението на наставника на Светкавица Никола Спасов. През седмицата играчите на Светкавица изиграха доста тежък мач срещу Видима-Раковски от турнира за Купата на България. Тимът от Търговище все пак се поздрави с победата след изпълнения на дузпи. Има вероятност умората да си каже думата при играчите на Никола Спасов и те да не са способни да изиграят пълни 90 минути на високо темпо.

Последни 5 изиграни срещи:

Светкавица:

27 октомври Видима - Светкавица 1:0 (А група)
07 ноември Монтана - Светкавица 0:0 (А група)
12 ноември Светкавица - Славия 0:3 (А група)
19 ноември Черно море - Светкавица 1:0 (А група)
23 ноември Видима - Светкавица 1:1 - 4:5 сл. дузпи (Купа на Германия)

Левски:

28 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
06 ноември Левски - Локомотив Пловдив 3:2 (А група)
13 ноември Берое - Левски 1:2 (А група)
19 ноември Левски - Видима 2:1 (А група)
23 ноември Банско - Левски 0:1 (Купа на България)


Досегашни срещи:

Светкавица - Левски

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
Светкавица - 34.00
Равен - 11.00
Левски - 1.02

Коефициенти от Offsidebet:
Светкавица - 34.00
Равен - 12.00
Левски - 1.02

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204