Новият треньор на Левски ще дебютира с победа в Стара Загора


В. Мухарски

Новият треньор на Левски ще дебютира с победа в Стара Загора

Берое - Левски
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 13.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Станислав Тодоров

Берое приема Левски на стадионa в Стара Загора в среща от 13-тия кръг на родната "А" група. Двубоят ще бъде дебют за новия наставник на "сините" Николай Костов. Треньорът от град Добрич замени Георги Иванов от поста, но Гонзо остава на работа в клуба. Амбициите за първа победа пред Костов начело на Левски ще окажат влияние върху играта на столичани.

Тони Калво, Ларс Рисп и Лъчезар Балтанов ще са до последно под въпрос за предстоящото гостуване в Стара Загора. Тримата футболисти се подготвяха на облекчен режим през седмицата, като испанецът и шведът въртяха обиколки, а юношата на клуба тичаше отделно от тях двамата.

Една от младите надежди на Левски - Симеон Райков съсъ сигурност пропуска срещата. Той най-вероятно ще ще поднови тренировки до две седмици. Както е известно, младокът, който след само няколко мача с екипа на "сините" достигна и до националния отбор, наскоро претърпя операция от херния.

Очаква се треньорът на Левски Николай Костов да заложи на играчи, които взеха участие в срещата с Локомотив Пловдив (спечелен с 3:2) от преди седмицата. Шюрд Арш ще води атаката на отбора. Нападателят е с оновни заслуги за последната победа срещу пловдивчани.

"Ще има промени в Левски. Смятам за в бъдеше да променя схемата на игра. Това няма да се случи още в мача с Берое, но въпреки това ще има някакви наченки. Това е сложен процес и затова сега не мога да го обясня. Освен ако не ми дадете дъска и нещо за чертаене", заяви Николай Костов.

Трима основни футболисти на Берое може да пропуснат мача с Левски. Контузиите на Петър Костадинов, Диян Генчев и Емил Ангелов, които те получиха при гостуването на Черно море (0:2), не са никак леки. И тримата бяха заменени принудително в срещата. Първите двама имат реални шаносве да започнат като титуляри, докато Бабангида със сигурност пропуска мача срещу бившия си отбор. Ангелов ще бъде изпратен на лечение в Германия заради скъсани мускулни влакна на бедрен мускул, съобщиха от щаба на заралии. Освен него аут за мача със "сините" е юношата Иво Гюров.

Африканецът Саду Панандетигюири, които бе на пробен период в Берое, е отпратен и няма да бъде привлечен в старозагорския отбор. Междувременно стана ясно, че поне 10 000 фенове на старозагорци ще подкрепят любимият си отбор в мача. Очаква се и голяма агитка на Левски. По всичко личи че предстоящият мач ще бъде един от най-посещаемите през сезона.

Последни 5 изиграни срещи:

Берое:

01 октомври Монтана - Берое 0:0 (А група)
14 октомври Берое - Видима 1:0 (А група)
21 октомври Светкавица - Берое 1:3 (А група)
26 октомври Берое - Славия 1:0 (А група)
05 ноември Черно море - Берое 2:0 (А група)

Левски:

02 октомври Левски - Локомотив София 4:0 (А група)
16 октомври Черноморец - Левски 2:0 (А група)
21 октомври Левски - Калиакра 3:2 (А група)
28 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
06 ноември Левски - Локомотив Пловдив 3:2 (А група)


Досегашни срещи:

Берое - Левски

87 срещи
15 победи за Берое
26 равенства
46 победи за Левски
Голова Разлика: 162:90 за Левски


Коефициенти от bet365:
Берое - 5.75
Равен - 3.60
Левски - 1.53

Коефициенти от Offsidebet:
Берое - 6.75
Равен - 3.50
Левски - 1.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
312