Черно море вгорчи дебюта на Акрапович в Хебър


FUTBOL-TV

Черно море вгорчи дебюта на Акрапович в Хебър

В слаб мач Черно море успя да победи Хебър с 1:0 в дебюта на Бруно Акрапович начело на пазарджишкия тим. Единственото попадение в срещата вкара Дуду в 75-ата минута. С успеха си Черно море има в актива си вече 22 точки и измести от четвъртото място градския съперник Спартак 1918 Варна. Хебър пък остава последен със 7 точки.

Преди началото на мача с едноминутно мълчание бе почетена паметта на починалата съпруга на футболния съдия Мартин Венев – Биляна Петрова.

Първата сериозна ситуация в мача бе в 27-ата минута, когато Дуду проби отдясно и подаде към Уеслен Жуниор, който от 4-5 метра стреля в тялото на вратаря Марсио Да Роса, който след това улови топката. В 36-ата минута Уеслен Жуниор успя да засече топката след центриране от корнер, но топката попадна в ръцете на вратаря Марсио Да Роса. В 40-ата минута Набил Макни бе изведен вдясно в наказателното поле на домакините и опита удар, но той бе неточен. В 41-ата минута бе най-чистото положение за Хебър. След грешка на Даниел Димов топката стигна до Шейх Диаманка, който излезе сам срещу вратаря Пламен Илиев, но ударът му бе неточен. 

В 50-ата минута домакините можеха да открият резултата. Мазир Сула центрира отляво в наказателното поле на Хебър, топката стигна до Дуду, който стреля по земя, но вратарят Марсио Да Роса улови. В 52-ата минута Дуду проби отдясно и пусна пас към Васил Панайотов в наказателното поле на гостите, но играчът на Черно море стреля неточно. В 71-ата минута след изпълнение на странично хвърляне топката стигна до Клаудиу Кешеру, който стреля със задна ножица, но топката премина над вратата на Хебър. В 75-ата минута Клаудиу Кешеру се пребори за топката между няколко играчи на гостите в наказателното им поле и стреля, вратарят Марсио Да Роса успя да избие, но притичалият Дуду от няколко метра вкара за 1:0 за Черно море.

  Сподели
41