Основни играчи пропуснаха последната тренировка на Левски


FUTBOL-TV

Основни играчи пропуснаха последната тренировка на Левски

Халфовете на Левски - Карлос Охене и Асен Митков не тренираха вчера с тима, информира "Тема Спорт". Сините подновиха занимания след нулевото равенство със Спартак Варна. Във вторник Станислав Генчев и помощниците му не можеха да разчитат освен на полузащитниците и на повиканите в различните национални гарнитури – Алекс Колев, Марин Петков, Кристиан Макун, Дейвид Михалев, Виктор Любенов, Преслав Бачев и Огнян Владимиров.

Карлос Охене пък е получил допълнителна почивка. Ганаецът на няколко пъти стана обект на тежки удари на "Коритото“, но доигра двубоя. Треньорският щаб е преценил да му спести натоварванията в началото на седмицата, тъй като той е неизменен титуляр от началото на сезона и се представя на ниво.

Митков бе получил повиквателна от селекционера на младежите Александър Димитров за важния двубой с Полша, но отпадна от сметките му заради контузия. Травмата извади 19-годишния футболист и от последния мач на Левски срещу соколите. Той има проблеми от началото на кампанията, като взе участие в три от шестте мача – той се включи от пейката при победите над Локо София с 6:1 и Крумовград с 3:0, както и при поражението от Лудогорец с 0:1 в Разград.

  Сподели
21