Любо Пенев: Мичи Нтело ще бъде продаден


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Мичи Нтело ще бъде продаден

Треньорът на Локомотив Пловдив – Любослав Пенев, обобщи мнението си след успеха с 3:2 над Септември София. Ел Голеадор призна, че нападателят на отбора Мичи Нтело вече е в Швейцария и се очертава да бъде продаден в Ивердон.

“Благодаря на Ники Митов. Победихме и взехме важни три точки срещу отбор без такива и беше страхотно амбициран това да се промени. Фокусирам се върху нашия отбор. Говорих и с момчетата преди мача и на полувремето. Не може да играем такива полувремена – слаби, апатични. Игра по инерция. Второто беше различно. Искам този ритъм и такива ситуации. Може и да загубиш, но искам това поведение. Въпреки всичко, трябва да сме спокойни. Вървим в добра посока. Ние сме много млад отбор и ни предстои много работа. Основната задача пред нас е да формираме футболисти и играем добър футбол като второто полувреме“.

"Цяла седмица говорим и без значение срещу кой играем – дали си първи или последен. Това не трябва да влияе. Коментираме го непрекъснато. Излизаш и преследваш целите си. Ако сме по-добри и побеждаваме, ако не – поздравяваме противника и към следващия мач. Не съм говорил много на почивката. Казах им 3-4 конкретни неща, които трябваше да променим в поведението си“.

"Има истина, че Мичи Нтело ще бъде продаден. Мисля, че е вече в Швейцария. Работим по въпроса за заместник. Оглеждаме се внимателно. Очаквам да има още попълнения до края на прозореца“, завърши Любослав Пенев в ефира на Диема.

  Сподели
24