Тони Силва писал на Стипич, искал да се върне в ЦСКА


FUTBOL-TV

Тони Силва писал на Стипич, искал да се върне в ЦСКА

Старши треньора на ЦСКА Томислав Стипич коментира трансферните слухове, че бившият играч на "армейците“ Тони Силва може да се завърне в клуба. Наставникът заяви, че е имал комуникация с футболиста от Гвинея-Бисау в социалните си мрежи.

"В социалните мрежи е пълно с невидими приятели и невидими врагове. Мога да кажа, както винаги, Тони Силва се свърза с мен в Instagram и ме попита дали мога да му помогна да се върне в клуба“, призна Томислав Стипич.

"Не познавам играча, а само ми писа в Instagram. Само предавам информацията, в случая не съм го направил, защото не съм имал време. Това е истината“, заяви още Томислав Стипич.

Тони Силва игра за ЦСКА между 2013 и 2015 година, като в този период 30-годишният футболист записа 45 мача, в които вкара 9 гола и направи 4 асистенции.

Тони Силва е юноша на Бенфика, а в състезателната си кариера е преминал през английските Ливърпул, Нортхемптън, Барнзли, преди през 2013 година да акостира на стадион "Българска армия“.

След периода си в ЦСКА, Силва премина през Турция, Португалия, Гърция, Южна Африка, Египет, Румъния, Казахстан и Кувейт, като игра респективно на Шанлъурфаспор, Униао Мадейра, Левадиакос, Мемелоди Синдаунс, Итихад Алекс, Тараз, Тобол, Туран, Аксу и Казма.

  Сподели
26