Любо Пенев след загубата: Много съм доволен от момчетата


FUTBOL-TV

Любо Пенев след загубата: Много съм доволен от момчетата

Треньорът на Локомотив Пловдив - Любослав Пенев говори след поражението с 1:2 от Черно море. Наставникът остана доволен от представянето на футболистите си, като заяви, че това е най-силният мач на "смърфовете" от началото на сезона.

"Искам да кажа, че съм много доволен от момчета. Поздравявам ги, както и публиката ни. Изиграхме най-добрия ни мач от началото на сезона. Липсваше ни малко късмет при получените голове. Можехме да затворим мача след 1:0. Първото полувреме можехме да отбележим гол, имахме 2-3 ситуации. Има го във футбола, да играеш много добре, но да не вземеш точки. Точките ще дойдат, искам така да играем", заяви Любо Пенев.

"Да не влизам в индивидуални оценки, ние сме един от най-младите отбори. Изграждаме нов стил на игра, трупаме опит. Много съм доволен, така трябва да продължим, за да надграждаме. Точките ще дойдат, въпросът е да има добра игра. Съжаляваме, да, трябваше да спечелим трите точки, играхме много добре", каза още той.

"Тези 90 минути са едно доказателство, че вървим в правилната посока и няма да се откажем. Продължаваме без никакви притеснения, важно е момчетата да бъдат спокойни. Вървим напред и развиваме нашия отбор", допълни треньорът.

"Най-вероятно ще има и нови попълнения, те трябват да бъдат подготвени за динамиката, която искам. Всеки ще намери своята форма, понеже коментираме Йоан Н'зи, това важи за абсолютно всички. Имат някои неразположение, но аз разчитам на абсолютно всички. Много е важно да мислим колективно. Не отписвам абсолютно никой. За мен са важни всички футболисти. Според тренировъчни процес и противника който ще срещнем се формират някои решения. Това е едно логично развитие на работата в отбора", завърши Пенев в ефира на Диема.

  Сподели
35