Филип Филипов: Най-голяма вина имам аз, защото нямаме нужните футболисти


FUTBOL-TV

Филип Филипов: Най-голяма вина имам аз, защото нямаме нужните футболисти

Изпълнителния директор на ЦСКА Филип Филипов  очаквано бе много ядосан след загубата на столичния тим в мача срещу Спартак Варна (0:3).

"Първо искам да се извиня на нашите фенове за безобразната игра днес, въпреки че извинение за тази игра и това отношение, което имахме към срещата няма. Аз анализ на мача няма да правя.

Това, което искам да кажа – днес вина за този слаб мач, даже безобразен мач имат футболистите, има треньорът, най-голяма вина обаче нося аз, защото нужните футболисти, от които отборът има нужда не са още при нас. Разговаряме с футболисти, до края на трансферния период сме казали, че ще привлечем добри футболисти, но въпреки загубата няма да отстъпим от стратегията, която имаме.

Ще продължим да работим по същия начин, това, което можем да обещаем, че такива мачове повече няма да има и ЦСКА ще има силен отбор, който да побеждава.

Тази безотговорност, тази безотговорна, слаба игра… просто думите ми се губят, много съм ядосан, много съм афектиран, но искам да обещая на привържениците, че ЦСКА ще има силен отбор. Ще има силен отбор, който ще стане шампион.

Отново поднасям извиненията на всички от клуба, на ръководството, на треньора, на треньорския щаб, на футболистите на нашите фенове. Извиняваме се за слабата, безобразна игра, която днес допуснахме.“ 

  Сподели
27