Сензация във Варна: Спартак потопи слаб ЦСКА


FUTBOL-TV

Сензация във Варна: Спартак потопи слаб ЦСКА

Спартак Варна победи ЦСКА с 3:0 в мач от 3-ия кръг на родния шампионат. Това е историческа победа с най-голям резултат за "соколите" срещу "армейците".

ЦСКА започна срещата като още в 6-тата минута създаде положение. След изпълнение на корнер и изчистване на топката, тя попадна в играч на ЦСКА, който центрира. Топката достигна до Улаус Скаршем който преодоля противниковата защита и стреля, но бе отсъдено положение на засада. В 12-тата минута се наложи намеса на вратаря Дюлгеров, който изби в корнер. След изпълнение на статичното положение Ахмедов засече топката с глава и откри резултата.

В 20-тата минута отново се наложи Дюлгеров да се намеси, но в 38-мата минута след контраатака отборът на Спартак отбеляза втори гол, който отново бе дело на доскорошния играч на ЦСКА - Ахмед Ахмедов, който не се зарадва в знак на уважение към бившия си тим. В 56-тата минута Тибо Вион отправи удар към врата на Спартак, но топката попадна в ръцете на вратаря. В 59-тата минута Спартак отбеляза трети гол след удар от далечна дистанция, който бе записан като автогол на вратаря Дюлгеров.

До края нов гол не падна и радостта бе за домакинските фенове. Гостуващи нямаше, тъй като "червените" все още изтърпяват наказание за без публика.

  Сподели
42