Левски с нов погром и над Ботев


И. Ангелов

Левски с нов погром и над Ботев

Левски посрещна Ботев Враца за срещата от втория кръг на родната ефбет Лига. След като в първия кръг домакините вкараха 6 гола и оглавиха първенството, сега те категоризираха амбициите си и показаха консистентност с 4:0 пред около 10 000 души на "Герена" тази вечер.

Днес в 10-ата минута обаче гол от засада във вратата на Левски бе отменен. Последва още едно голямо положение пред вратата на Андреев преди Левски да намери баланс. Така в 41-ата минута домакините стигнаха до 1:0 след удар от дистанция на Евертон Бала, който се отклони в Марин Петков.

В 62-ата минута Фадига се появи в игра на мястото на Петков, и само 4 след това избито центриране в полето попадна на волето му на дузпата и той вкара страховито за 2:0. 

В 79-ата минута Ел Джемили вкара нов красив гол след грешка на Бубакар Траоре, от който той открадна топката и навлезе на ръба на полето, след което с нисък фалцов удар матира вратаря в далечния ъгъл за 3:0.

Крайното 4:0 оформи отново Фадига, отново по прекрасен начин когато получи подаване на дъгата, със завъртане и финт той заобиколи противник и стреля с ляв крак за победата. 

  Сподели
49