ЦСКА прави всичко възможно да подписва само с национали


FUTBOL-TV

ЦСКА прави всичко възможно да подписва само с национали

Това, че ЦСКА държи да привлече нападателя на АИК Стокхолм - Йоанис Питас, не е случайно. Армейците са предприели нова стратегия по отношение на попълненията - те държат да подсилват редиците си предимно с национални състезатели, съобщава "Тема спорт". Йоанис Питас е такъв на Кипър.

Това се забелязва и от трансферите до момента. Вече бяха привлечени стражът на България - Иван Дюлгеров и централният защитник на Косово - Лумбард Делова.

Уругваецът Елисалде, който вече тренира с отбора от няколко дни, е бивш юношески национал на Уругвай. Остава интересът и към друг роден национал - Мартин Минчев от турския Чайкур Ризеспор. В плановете на армейците бе и Петко Христов.

Питас не е последният национал на дадена страна, когото ЦСКА иска да има в редиците си. Шефовете на "червените" са решили да се насочват към такива трансфери, които носят и определен имидж.

Както вече писахме, в плановете на "червените" е попаднал още един норвежец - Йенс Хиерто-Дал. Той е на 18 години, висок е 193 см и играе като централен защитник и опорен халф. Носи екипа на местния елитен Тромсьо.

  Сподели
27