Ситуацията около Краев остава неясна


FUTBOL-TV

Ситуацията около Краев остава неясна

Неяснотата с бъдещето на Андриан Краев продължава. Халфът напусна Левски като свободен агент през юни и наближавайки средата на юли, все още не е ясно къде ще продължи кариерата си. 25-годишният полузащитник продължава да се подготвя индивидуално, изчаквайки новото предизвикателство в кариерата си, но времето сериозно напредва и клубовете вече започват да избистрят селекциите и съставите си за новия сезон. Забавянето на преминаването му в друг отбор се проточи сериозно, което не е добре за самия футболист, който ще има нужда от време за аклиматизация.

В момента целта на агента му е да му уреди трансфер в Германия, като запитвания към него има от втородивизионните Хановер 96 и Хамбургер, но не е изключено Краев да премине и в Лудогорец, твърди "Тема Спорт".

Ростов също проявява сериозен интерес към Андриан Краев, съобщиха наскоро в Русия. Бившият капитан на Левски и агентът му Джон Ингълс не изключват преминаването му и в местен клуб. Лично треньорът Валери Карпин държи на привличането му.

  Сподели
90