Шеф в Спартак Варна: Селекцията ни не е приключила


FUTBOL-TV

Шеф в Спартак Варна: Селекцията ни не е приключила

Завърналият се в елита отбор на Спартак Варна ще вземе поне още двама-трима играчи. Това разкри днес президентът Павлин Николов при официалното представяне на новия изпълнителен директор на клуба Давид Дараджански. По думите му в рамките на ден-два-три в отбора ще има нови попълнения.

Николов припомни, че до момента в Спартак Варна са привлечени шестима нови играчи, вратар плюс пет полеви футболисти. Освен това двама от юношите на клуба са част от първия отбор и новите играчи стават осем.

Николов коментира, че вижда професионална работа от екипа на старши треньора Александър Томаш. Това мотивира да вдигнем летвите за възнаграждения и няма играч, предложен от екипа, който да не е взет поради финансови параметри, каза Николов.

Той припомни, че договорът на Томаш със Спартак Варна е двугодишен. Искрено съм убеден на базата на това как се работи, че ще имаме победи и смятам след две години да удължим договора на треньора, каза още той.

За новия изпълнителен директор президентът посочи, че той е в клуба повече от година. Смятам, че с енергията, младостта и ентусиазма, които има Давид Дараджански, нещата ще вървят в правилната посока.

Самият Дараджански каза, че предпочита резултатите да говорят за работата му. Той е завършил спортен мениджмънт в Англия и спортно право в Барселона. По думите му идеята е в дългосрочен план Спартак Варна да налага голяма част от своите юноши в първия отбор.

  Сподели
58