Стойчо Младенов подкрепи Гонзо след отпадането от ЛЕ


П. Пенков

Стойчо Младенов подкрепи Гонзо след отпадането от ЛЕ

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов изказа мнението си, че нивото на българския футбол продължава да пада с всяка изминала година. Въпреки това, той подкрепи мениджъра на Левски Георги Иванов - Гонзо, след като столичния тим не успя да осъществи целта си - влизане в групите на Лига Европа, тъй като отпадна от Спартак Търнава. Ето какво сподели легендата пред информационна агенция БЛИЦ:

“В Левски виждам отличен работник в лицето на Гонзо, той е отличен специалист. Знаете, че не мога да коментирам техните изяви, защото думите ми ще се приемат по различен начин. Реалността там е такава, че трябва да има повече търпение. Гонзо е доказвал любовта си към клуба, а го плюят постоянно. И миналата година представянето на “Левски” го отчитам като успех. Сега привлякоха млади момчета, трябва да се подкрепя този човек, той е фигурата в клуба. След като свърши сезона, тогава да се дават оценки. След отпадането от Лига Европа започнаха да го обиждат, има една медия, която се нахвърля срещу него, това е недопустимо за футбола, а вие знаете каква фигура е той. Това за съжаление е реалността на футбола в България," сподели Младенов.

"Нивото на футбола у нас е позагубило своите качества. Не може без финансова стабилност да градим нещо, което да има трайност и да искаме да се постигат успехи. За да се влезе в Шампионска лига, да се печелят мачове и точки, трябва още много работа. След като нямаме финансова стабилност, за да вземем готови и класни футболисти, нашият шанс е с изграждане на наши кадри," добави бившият треньор на армейците.

снимка: Sportabg.com

  Сподели
138