Илиан Илиев: С човек по-малко ЦСКА игра по-добре


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: С човек по-малко ЦСКА игра по-добре

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев поздрави целия тим за второто място в първенството. Отборът си гарантира сребърните медали с победата над прекия конкурент ЦСКА с 1:0 в София.

"Поздравления на всички в клуба, фенове, играчите особено. Повтарям го, че те даваха във всеки мач 100% от себе си. Цялата година правихме едно равномерно представяне, това второто място е историческо за нашия отбор“, сподели Илиев.

“След като остана с човек по-малко ЦСКА заигра по-добре, не успяхме да задържим ние топката, но когато си под напрежение, не винаги се получава. Надяваме се и в последния мач да се представим добре", каза още наставникът.

"Имаме опитни играчи, които имат присъствие в съблекалнята, не ни трябва много време, за да ги убедим в нашите идеи. Радвам се, че работим с някои от тях толкова години.“

"Ние имаме моменти, в които играем футбол, но като се вдигне напрежението му се поддаваме. Имаме качества и трябва да ги подобряваме. Това в Европа може да води до проблеми“, завърши Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
83