Левски с тежко поражение и срещу Черно море (видео)


FUTBOL-TV

Левски с тежко поражение и срещу Черно море (видео)

След заугите от Лудогорец и ЦСКА, днес Левски инкасира поражение и при визитата си на Черно море във Варна. "Моряците" се наложиха над "сините" с 3:1 и заеха отново 2-та позиция в класирането. Левски остава на 5-та позиция.

В 40-ата минута Черно море поведе в резултата. "Моряците“ направиха атака, която тръгна от Калкан, той подаде към Илиан Илиев – Младши. Топката бе продължена към Васил Панайотов, а той подаде прострелно към Исмаил Иса. Нападателят се вклини между централните бранители и отклони топката неспасяемо за Иван Андонов – 1:0.

В добавеното време на първата част "сините“ пробваха добра атака, като топката стигна до Ел Джемили на левия фланг. Той пробва удар по диагонала, но твърде слабо, за да се стигне до гол.

Второто полувреме започна с натиск за Левски. В 51-ата минута "сините“ изравниха. Галчев започна атака с хубав пас към Марин Петков, който изведе Рикардиньо в наказателното поле и бразилецът с хубав шут в близкия ъгъл изравни – 1:1.

Логичното се случи в 67-ата минута, когато Черно море отново поведе. Исмаил Иса бе изведен зад гърба на защитата, стреля, но Иван Андонов се справи. Топката обаче попадна на крака на Калкан, който бе оставен непокрит и реализира за 2:1.

Голът смути "сините“, но въпреки това те тръгнаха в атака. В 70-ата минута Кристиан Димитров пробва доста опортюнистичен шут от дистанция над вратата. В 81-ата минута Черно море реши мача. Хоакин Фернандес направи уникална грешка и подари топката на Уеслен Жуниор. Той подаде към Атанас Илиев коридор и нападателя с лекота вкара за 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
111