ЦСКА – София с нов кадрови проблем


Н. Гавазов

ЦСКА – София с нов кадрови проблем

Старши-треньорът на ЦСКА - София Нестор Ел Маестро получи поредната лоша новина след дербито с Левски през уикенда, съобщава "Тема спорт". В последните минути на двубоя Тобиас Хайнц получи болки в левия аддуктор, като днес ще стане ясно точното му състояние. Според първоначалните прогнози участието на норвежеца в предстоящите домакинства на Пирин в първенството и на Ботев (Пд) за Купата на България, е поставено под сериозна въпросителна. В Борисовата градина все пак стискат палци, че може да става дума само за моментен проблем и авторът на първия гол срещу Левски да е на линия за петъчния мач с "орлетата".

В същото време стана ясно, че десният бек Мартин Стойчев в близките дни ще пътува за Испания, където ще претърпи операция. 20-годишният младежки национал пострада при домакинството на Локомотив (Пд), като прегледите установиха скъсана предна кръстна връзка на коляното, което го вади от терените за около половин година. Стойчев очаква да научи датата, на която ще се подложи на хирургическата интервенция.

Той изгледа от трибуните победата над Левски заедно с мениджъра си Атанас Василев. На Националния стадион бяха и контузените му съотборници Иван Турицов и Християн Петров, както и бившият нападател на ЦСКА - София и настоящ на Арда Тонислав Йорданов.

  Сподели
119