Олимпиакос ще сломи Херта


.

Олимпиакос ще сломи Херта

Олимпиакос посреща Херта в своеобразен финал за третото място в Група В. Дори равен устройва гърците стига Бенфика да не победи Металист с 8 гола разлика в Португалия.

4 точки преднина пред останалите в гръцката Суперлига е позната история за Олимпиакос. Тоталната им доминация у дома в последните години кара феновете им да мечтаят за успехи навън. Те обаче не идват и това кара шефовете на тима да сменят треньорите като носни кърпички. Сега начело е наставникът извел Еспаньол до финал за УЕФА Ернесто Валверде. Той обаче не успя да вкара тима в Шампионската лига след битка с Анортозис и бе поставен под напрежение.

Този сезон Херта е неудържим в Бундеслигата. В момента тимът е трети само на две точки зад лидерите Хофенхайм и Байерн Мюнхен. Успехът се дължи на здравата защита пуснала само 20 гола за 17 мача, което е трето най-добро постижение в първенството. В УЕФА до момента тимът е с две равенства с Бенфика и Металист и загуба у дома от лидера в групата Галатсарай.

Олимпиакос ще бъде без ветерана Иероклис Столтидис който е аут за три месеца. Бразилският защитник Леонардо няма да играе следващите 15 дена. Параскевас Анцас е наказан. Завръща се аржентинското крило Гайети и това е добрата новина за Валверде.

Пантелич е под въпрос заради заболяване. Гойко Качар бе оставен в Берлин, а Андрей Воронин е контузен. Това означава, че има огромна вероятност да видим в игра Валери Домовчийски.

Класата на Херта не може да се постави под съмнение, но проблемите с контузени състезатели и фактът, че тимът е гост накланят везните в посока на победа на гърците. Явно берлинчани ще се концентрират върху изявите си в Бундеслигата като при повече шанс могат да атакуват дори титлата. Феновете на Олимпиакос ще са доволни да видят тима си в следващата фаза на турнира за УЕФА.

Вероятни състави:

Олимпиакос: Никополидис, Доми, Жевлаков, Пападополус, Торосидис, Гайети, Дуду, Пацацоглу, Джорджевич, Белушчи, Диого

Херта: Дробни, Щайн, Кака, Фридрих, Фон Берген, Нику, Лущенбергер, Дардай, Сичеро, Рафаел, Пантелич или Домовчийски
 

Последни 5 мача:
Олимпикос: РПЗПП
Херта: ПЗЗПП

Прогноза – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
60