Левски договори първия нов за лятната селекция


FUTBOL-TV

Левски договори първия нов за лятната селекция

Левски вече спокойно може да заяви, че е стартирал лятната си селекция. Предварителен договор със сините е подписал Алекс Колев, пише "Тема Спорт".

Нападателят на Крумовград, който бе желан на "Герена" и през зимата, ще облече екипа на столичани като свободен агент. В последните месеци усилено се говореше, че 31-годишният национал ще премине в Левски. През зимата изпълнителният директор Даниел Боримиров бе отправил оферта към ръководството на Крумовград, но до сделка не се стигна.

Клубът от Родопите заяви, че е имало разговори, но не и официално запитване. По време на лагера на сините в турския курорт Белек Алекс Колев изгледа две контроли на тима. Това още повече засили спекулациите за негов трансфер в Левски. Нападателят дори коментира информациите и за пореден път заяви, че желае да облече "синия" екип.

На "Герена" смятат за сигурно и преминаването на вратаря Даниел Наумов от ФК ЦСКА 1948. Стражът също ще дойде през лятото като свободен агент на стадион "Георги Аспарухов", след като договорът му с клуба от Бистрица изтича след края на сезона. На мисия за нови попълнения за Бразилия замина и помощник-треньорът Красимир Петров.

Асистентът на Николай Костов е наблюдавал на живо изявите на някои от набелязаните футболисти, а в преговорите отново ще помогне мениджърът Джери Перейра.

  Сподели
130