Балъков стиска палци за Черно море да стане шампион


FUTBOL-TV

Балъков стиска палци за Черно море да стане шампион

Жестока и интересна битка за шампионската титла вefbet Лига очаква Красимир Балъков.

"Ще бъде интересно, защото отборите се познават много добре, особено тези в топ 6. Там силите са изравнени. Знаят си добре силните и слабите страни и трудно могат да се изненадат с нещо. Показа го мачът за Суперкупата на България между Лудогорец и ЦСКА 1948. Много промени имаше в състава на "червените" през тази зима и въпреки това, те се представиха много достойно. Лудогорец успя да победи, но не им беше никак лесно. Те се наложиха, но получиха сериозен отпор насреща.

Вече не е ясно предварително кой ще победи, както беше преди. Ще бъде интересно първенството до последно. Сигурен съм, че ще има и доста изненади", заяви пред "Мач Телеграф" Балъков.

Той призна, че ще стиска палци на Илиан Илиев да задържи Черно море на първата позиция в шампионата.

"Силно се надявам Илиан да успее. Дали на варненци ще им стигнат силите за първото място, ще разберем. Те са добър отбор, който не бива в нито един момент да бъде подценяван.

Дано Илиан успее да продължи положителната и градивна линия и начело на националния отбор. Минавал съм и през този път и не е никак лесно. Стискам му палци и дано резултатите и в първенството, и начело на България да бъдат положителни. Всички ще се радваме", изтъкна Балъков.

  Сподели
126