ЦСКА - София охладня към Бикел


Н. Гавазов

ЦСКА - София охладня към Бикел

ЦСКА - София охладня към бившия си футболист Жанио Бикел, заради Купата на африканските нации, която ще се проведе в средата на януари, пише вестник “Тема Спорт". Причината е, че 28-годишният полузащитник попадна в заявката на Гвинея-Бусау за турнира, а  това означава, че на практика ще пропусне цялата зимна подготовка.

Халфът бе привлечен на "Армията“ през първия престой на Нестор Ел Маестро начело на отбора през лятото на 2018 г. Той записа 59 мача с червената фланелка в рамките на сезон и половина. След това премина през Ванкувър Уайткапс и руския Химки, а в момента е част от турския Газиантеп, където обаче е резерва.

ЦСКА - София от своя страна търси подсилване на халфовата линия, като в последните седмици с "армейците" бяха свързвани и опорният полузащитник на германския Дармщад Фабиан Шнелхард, както и норвежкият плеймейкър на Розенборг Олаус Скарсем.

Очаква се развитие по темата да има в първите дни на новата година. В “Борисовата градина" следят и пазара в Португалия за този пост.

  Сподели
190