Дерменджиев: Лудогорец трябва разумно да играе срещу Сервет


Н. Гавазов

Дерменджиев: Лудогорец трябва разумно да играе срещу Сервет

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира жребия за плейофите на Лигата на Конференциите, който определи за съперник на шампиона швейцарския Сервет. Двата отбора ще се изправят в плейофите на Лигата на Конференциите, а мачовете са на 15 и 22 февруари.

"Отборът не го познавам в детайли, но въпреки това ние ще подходим с изключително голям респект към тях, защото в тази фаза на класиране всички отбори са еднакво добри. Швейцария е много по-напред от нас във футболно отношение, виждаме и националният им отбор в каква позиция е. Така че за Лудогорец това ще бъдат трудни мачове и ще трябва да бъдат изиграни много разумно“, заяви Дерменджиев пред БНР.

"В съвременния футбол вече няма домакинство. Така че няма значение дали ние първо гостуване и после ще бъдем домакини. Няма да се подсилваме с много играчи. Най-много един, който да подсили отбора. Ние имаме достатъчно играчи на този етап, на които да разчитаме. Надяваме се всички трайно контузени да бъдат готови за началото на първенството.

Аз не съм привърженик на отлагането на мачове. Видяхте, че и в последния месец мачовете ни бяха много нагъсто и успяхме да се справим“, добави още треньорът на Лудогорец.

  Сподели
111