Бандаловски: Няма конкретна оферта от Рома към мен


В. Мухарски

Бандаловски: Няма конкретна оферта от Рома към мен

Играчът на ЦСКА Иван Бандаловски заяви, при заминаването на отбора на лагер в Холандия, че на този етап няма конкретна оферта към него от страна на италианския гранд Рома. Бандата добави, че травмата му е отшумяла и вече започва да тренира с "армейците" на пълни обороти.

"За момента няма нищо конкретно като предложение към мен. В България много се говори по тема - продажба на даден играч. Спас Делев го продаваха къде ли не. Като има нещо конкретно от Рома, тогава бих бил се полъскал, но не и сега. Един футболист струва толкова, колкото заплатят за него. На мен може да ми кажеш, че струвам 10 милиона, но като няма кой да ги плати... Когато някой клуб плати за мен тогава мога да говоря повече" категоричен бе Бандаловски.

"Ако стане подобно нещо ще съм много щастлив, всеки иска да играе в голям отбор. Ще е хубаво ако отида в някой тим от чужбина, но на този етап съм в ЦСКА и ще дам всичко от себе си за доброто представяне на "армейците". Вече не съм контузен и започвам да тренирам сериозно. В контролите ще е добре да бием, все пак сме ЦСКА. Но най-важно е да победим в мача за Суперкупата срещу Литекс на 30 юли", добави националът на България.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
152