Хебър препъна Черно море (видео)


FUTBOL-TV

Хебър препъна Черно море (видео)

Хебър и Черно море завършиха 1:1 в мач от 17-ия кръг наefbet Лигата. Краят на мача бе изключително драматичен. Варненци поведоха с попадение на Исмаиал Иса в средата на втората част. В последните секунди получилият по време на мача капитанската лента Стефан Цонков от Хебър вкара с глава след изпълнение на корнер.

В първото полувреме на мача липсваха положения и пред двете врати. Черно море успя да наложи осезаем натиск едва след първия половин час. Първият опасен удар бе на Едгар Пашеко, след който се стигна до рикошет и нямаше проблеми за вратаря на пазарджиклии Матвей Игонен. Най-чистото си положение гостите от Варна пропуснаха в 41-вата минута. Тогава таранът Исмаил Иса бе изведен зад защитата, но с десния крак стреля над напречната греда.

В 63-ата минута системата за видео асистенция в помощ на съдиите прегледа ситуацията в наказателното поле за евентуално нарушение срещу нападателя на "моряците" Исмаил Иса, но се прецени, че няма никакво основание за отсъждане на дузпа.

В 67-ата минута Алекс Фернанде изведе Иса зад гърба на защитата и нападателят копна топката над вратаря Игонен за 1:0 за Черно море. В 76-ата минута на мача Алекс Фернандес от варненция се откъсна сам от центъра към вратата на Хебър и стреля по земя с левия крак покрай вратаря Игонен, но топката се отби в левия стълб и се върна на терена.

Две минути по-късно Атанас Кабов от домакините стреля покрай вратата, след като получи пас в добра позиция от Георги Николов. А веднага след това Игонен спаси шут на останалия сам срещу Александър Василев от Черно море.

В 96-ата минута при изпълнение на последния корнер в мача Стефан Цонков от Хебър бе най-добре пласиран и с глава отклони топката в ъгъла, като Иван Дюлгеров само успя да я пипне, но не и избие - 1:1.

Така Черно море е само с точка аванс на върха на класирането, но вероятно ще бъде изместен, а Хебър се изкачи до деветото място.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
166