Илиан Илиев: След червения картон се промени мачът


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: След червения картон се промени мачът

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от играта на своя отбор, като сподели мнението си след загубата от Левски с 0:1.

"Опитахме се да притесним Левски при изнасянето. След червения картон се промени мачът. Левски държеше добре топката и ни беше трудно. Опитвахме пасове между линиите. Не успяхме в някои ситуации да се справим", започна той.

"Искахме да играем с дълги топки зад защитата. Няколко пъти се получи, не мога да не съм доволен, предвид, че бяхме с човек по-малко. Имаше няколко момента, в които прекалено много задържахме топката. Загубихме и се надявам вече да сме по-спокойни", продължи специалистът.

"Важното е да играем със самочувствие, където и да сме. Показахме го, но те държаха повече топката и не успяхме лесно да затворим пространствата и да атакуваме. Повечето футболисти направиха толкова, колкото могат срещу този противник в такава ситуация. Не можем индивидуално да кажем за Дани. Опитен и добър футболист е. Хората в средата свършиха огромна работа в дефанзивен план. Може би се поизчерпаха в някакъв план", добави треньорът на Черно море.

"Наско влезе, когато Левски се поприбра. Той е нападател, който да завършва. Креативността ни леко спадна, но имахме повече биткаджии. Ще видим как са нещата с контузиите, няма какво да променим, трябва да продължаваме по същия начин и да сме концентрирани", завърши Илиан Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
135