Зума бесен на съдиите от мача с Черно море


FUTBOL-TV

Зума бесен на съдиите от мача с Черно море

Почетният президент на Локомотив Пловдив и легенда на българския футбол Христо Бонев направи коментар след зрелищното реми на "смърфовете" с Черно море във Варна. Бившият национален селекционер изрази възмущението си от реферирането на Георги Давидов на "Тича".

"В продълженията на мача, когато нещата ескалираха и това момче, което дори не му знам името, а и не искам да го знам, взе нещата в свои ръце. Учудва ме фактът, че на такъв двубой, на който се очакваше голямо напрежение, изпратиха най-слабия съдия. Ръководителите на футбола у нас и новият шеф на съдийството трябва много бързо да ориентират това момче от Велико Търново къде му е мястото. 

Стигна се дотам, че нашите деветима герои съумяха да запазят точката накрая. Въпреки че, ако бяхме останали в пълен състав, може би щяхме да победим един от най-добрите отбори в България - Черно море. Много по-лесно стигахме до противниковата врата. Смятам, че този съдия е изпълнявал нареждания на някои други хора. Локомотив става много силен и започва да пречи. Трън в очите е на много хора", каза Зума пред "Тема Спорт".

  Сподели
150