Костадинов се раздели с ЦСКА, Радуканов поема неговите функции


В. Мухарски

Костадинов се раздели с ЦСКА, Радуканов поема неговите функции

Емил Костадионв вече не е спортно-технически директор на ЦСКА. Прекратяването на договора между ЦСКА и Костадинов е по взаимно съгласие. Всичките му досегашни функции вече са прерогативи на старши треньора Милен Радуканов, който заема поста и на главен мениджър. Поради промени в структурата, длъжността Спортно-технически директор се съкращава, а оттук нататък всеки спортно-технически детайл ще се решава от Радуканов и неговия екип.

"Много са причините да се разделя с ЦСКА. Радуканов вече е и спортно-технически директор на отбора. Според мен не трябва да бъде така и това е едно от разминаванията, които имам с ръководството. Видях се с Иво Иванов днес и за 5 минути се разбрахме. Не искам да назовавам причините, поради които си тръгвам, защото са малко... смешни", смеейки се заяви Костадинов.

"Много неща куцат в организацията в отбора. През следващата седмица ще направя една пресконференция и ще отговоря на всички въпроси. Не знам дали някой от футболистите не ме е харесвал. Моето мислене е, че един спортист трябва да си гледа тренировките, а не да говори за началството. Разделям се с ЦСКА по взаимно съгласие. Снощи четох в медиите, че съм уволнен, няма такова нещо. В момента нещата в отбора са много спокойни и някой иска това спокойствие да бъде развалено", каза още Костадинов

"Шеридан няма игрова практика и за това пропадна трансферът му в САЩ. Никой не иска да плати много пари за футболист, който не е играл редовно. Акуаро вече е футболист на Карлсруе. Грило пристига днес и ще преговаря с новия директор на отбора", отново с присмех заяви Костадинов.

"Не се чувствам обиден. ЦСКА има лиценз. В този отбор нещата винаги се оправят. Аз лично имам планове, първо ще си почина и после имам 2-3 работни срещи", завърши екзекутора на петлите.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
139