Черно море и Локо Пловдив с реми в интересен мач (видео)


FUTBOL-TV

Черно море и Локо Пловдив с реми в интересен мач (видео)

Черно море остава непобеден този сезон. „Моряците“ завършиха 2:2 с Локомотив Пловдив в дербито между първия и втория в шампионата в 13-ия кръг, игран пред пълния стадион „Тича“ във Варна. Даниел Димов откри за Черно море в 39-ата минута, но в даденото продължение на първата част гостите успяха да стигнат до пълен обрат след два гола на Ервандо. В 95-ата минута Живко Атанасов с глава вкара за 2:2, а Алекс Фернандес вкара за 3:2 в 101-вата минута, но попадението бе отменено от ВАР.

Още в 51-вата секунда на срещата Мазир Сула отправи удар, но неточен. В 11-ата минута Лясков центрира по земя към Минчев, чиито удар беше блокиран. Топката стигна до Христо Иванов, който технично замахна и стреля, но топката премина встрани от целта. В 22-рата минута Александър Василев стреля много силно от далечна дистанция, а топката премина много близо до страничната греда.

В 24-ата минута Атанас Илиев пусна прецизен пас към Мазир Сула, който стреля, но покрай вратата. В 39-ата минута натискът на Черно море даде резултат. След центриране отдясно, атанас Илиев опита да засече със задна ножица, но кълбото стигна до Сула, който се опита да стреля, но бе гърдиран и топката попадна в Даниел Димов и той я заби в мрежата за 1:0.

Две минути от продължението обаче Локо Пд изравни. Евандро центрира от пряк свободен удар, никой не засече топката и тя влетя във вратата. Само две минути след това „смърфовете“ стигнаха до втори гол и пълен обрат, след като Евандро я вкара за 1:2.

В 64-ата минута Димитър Илиев и Кандем направиха двойно подаване, като последният да отправи удар, но той се оказа прекалено силен. В 75-ата минута Локо Пд остана с човек по-малко след като втори жълт и съответно червен картон получи Хорхе Сегура, за нарушение срещу Мазир Сула.

Малко след това Ервандо получи втори жълт картон и остави своите с 9 души в последните минути на двубоя във Варна. В 85-ата минута Арлин Дакай засече с глава центриране и прати топката в напречната греда. В 95-ата минута Живко Атанасов засече с глава центриране и реализира за 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
284