Черно море отнесе и Берое (видео)


FUTBOL-TV

Черно море отнесе и Берое (видео)

Черно море записа седма победа през сезона в родния шампионат. "Моряците“ се наложиха с 2:0 при домакинството на Берое в мач от 9-ия кръг. Атанас Илиев изведе варненци напред в резултата от дузпа в 41-вата минута, а Мазир Сула в 46-ата успя да реализира втория гол в мача. Така тимът на Илиан Илиев се върна на върха в подреждането, без загуба от началото на първенството.

Черно море наложи домакински натиск от първата минута, но беройци се бяха затворили в собствената си половина и не позволяваха на "моряците“ да застрашат вратата им. В 12-ата минута Мазир Сула опита изстрел от границата на наказателното поле, но не сполучи. В 23-ата минута отново той се озова на стрелкова позиция, след двойно подаване с Атанас Илиев, но ударът му бе блокиран от Густаво Каскардо.

Шест минути след това Алекс Фернандес стреля опасно, но топката мина до гредата. В 34-ата минута след центриране отдясно Едгар Пашеко мина пред двама бранители и с глава отблизо стреля, но право във вратаря.

Така се стигна до 41-вата минута, когато Васил Панайотов бе съборен в наказателното поле и Станимир Тренчев отсъди дузпа. Зад бялата точка застана Атанас Илиев, който с техничен удар реализира за 1:0.

В даденото от рефера продължение Ласо стреля с глава след центриране от корнер, но покрай вратата.

Второто полувреме започна добре за "моряците“, които само за 26 секунди успяха да вкарат втори гол. Васил Панайотов "извади“ топката от аутлинията и намери Атанас Илиев в наказателното поле, а централният нападател с пета намери зад гърба си Мазир Сула, който с безкомпромисен удар направи 2:0.

В добавеното време на мача Николай Златев се озова на страхотна позиция, но се подхлъзна и не успя да стреля добре към вратата. Малко след това Исмаил Иса бе изведен сам срещу вратаря на гостите, но не успя да реализира трети гол.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
208