Илиан Илиев: Публиката много ни помогна


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: Публиката много ни помогна

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от крайния резултат (2:1) в мача с Етър, но пък бе разочарован от представянето на тима най-вече през първото полувреме.

"Прав сте, единствено от резултата сме доволни, за 20 минути успяхме да обърнем Етър, който не заслужаваше да загуби. Отдавна не сме изигравали толкова безлично първо полувреме, особено от към желание за игра. Няма лесни мачове и това се видя още веднъж. На полувремето им казах, че е трудно да взема решение кой да сменя, почти всички бяха за смяна. Реших постепенно да правя смените. Изключително подценяване на мача. Някои от момчетата започнаха да стъпват много тежко и това се отразява в представянето. Не сме ли 10 човека на терена да се борим и да се раздаваме, трудно може да се постигне нещо“, каза Илиан Илиев след срещата.

"Тези, които се включиха, може би ще започнат в другия мач. Публиката ни помогна. При други години можеше да има освирквания на полувремето, но хората ни подкрепиха. Това оказа натиск върху отбора на Етър след изравняването. Лоша продукция от наша страна през първото полувреме. Когато се спънеш 2-3 пъти в един и същи камък, това не говори добре“, допълни наставникът на "моряците“.

"Трябва да влезем сериозно в мача, Славия е труден противник и играем като гости. Това ни е обица на ухото, че за сетен път трябва да подобрим влизането си в мачовете. Друг път може да нямаме шанса и късмета да обърнем мача“, завърши той в ефира на Диема.

  Сподели
199