Илиан Илиев: На нашия терен сме пускали гол и без удар в нашата врата


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: На нашия терен сме пускали гол и без удар в нашата врата

Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, призна, че е доволен от победата над Хебър с 1:0, но не отчете добрини в играта на варненци при успеха.

Илиев акцентира, че има резерви към изявите на футболистите му в офанзивен план, като това продължава и във втория кръг през новия сезон.

"Като залог си беше като предният мач. Доста работиха футболистите, Хебър е затворен отбор, но вкарахме ранен гол. След това не успяхме да намерим пътя за втори, тъй като ни липсваше последния пас. Има доста неща, които могат да отворят играта и мислите на футболистите, но при такива мачове, в които трите точки са едиснтвената алтернатива, мисля, че се справихме. Не допуснахме Хебър да има ситуации. Ние на нашия терен сме пускали гол и без удар в нашата врата. С Арда ни хванаха два пъти на контраатака и затова стана така този резултат. Днес имаше пак такива неща, към които можем да направим забележка. Имам големи резерви в офанзивен план, тъй като имаше ситуации, които трябваше да завършим по-добре, но спряхме. Има моменти, в които е по-важен резултатът, отколкото красивата игра и днес беше точно така“, каза Илиев.

"Започнахме мача с високи хора и не можахме да създадем достатъчно ситуации при статичните положения и трябва да работим повече. Очаквам с Крумовград да играем по-агресивно. В Пловдив теренът е добър, късен час, така че се надявам да имаме повече фантазия в атака от днес“, завърши Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
222