Арда и Черно море с реми в мач с 6 гола и 3 дузпи (видео)


FUTBOL-TV

Арда и Черно море с реми в мач с 6 гола и 3 дузпи (видео)

Арда и Черно море завършиха наравно като за старт на сезона - 3:3 в Кърджали в мач с три дузпи. Матеус Машадо (44,64) на два пъти и Атанас Илиев (79) от дузпа вкараха за варненци.

В 15-ата минута Мазир Сула центрира от корнер, а Матеус Машадо засече с глава, но стреля над напречната греда. Преди това Светослав Ковачев бе на добра позиция, но прати топката в аут. В 24-ата минута Иван Дюлгеров сбърка при върната топка към него и позволи тя да мине под крака му, но след това бързо успя да я догони и да я изчисти в тъч.

В 30-ата минута Абубакар Тунгара напредна по левия фланг, влезе навътре и шутира пред дъгата на наказателното поле, но над вратата на гостите. В 36-ата минута Радослав Цонев центрира от свободен удар в наказателното поле, Тунгара отклони с глава, а на втора греда Пламен Крачунов се опита да намери обратния ъгъл на вратата, но кълбото излезе в аут.

В 41-вата минута Машадо получи по десния фланг, напредна и стреля към вратата. Топката срещна тялото на Лозев и се отклони към долния ляв ъгъл на Иван Дичевски, но стражът успя да се намеси.

В 44-ата Черно море поведе в резултата. Даниел Димов Даниел Димов пусна пас към Атанас Илиев, който с тяло и я предостави на Машодо, а той с хубав и плътен удар по земя с левия крак направи безпомощен Дичевски за 1:0.

В 53-ата минута Арда изравни от дузпа чрез Радослав Цонев. Тунгара направи самостоятелен пробив по десния фланг, влезе в наказателното поле и бе съборен от Пабло Гарсия, а главният съдия Георги Кабаков посочи бялата точка, която бе превърната в гол – 1:1.

В 59-ата минута Сула центрира от корнер в пеналтерията, където непокрит бе оставен Пабло Гарсия на границата на вратарското поле и засече с глава, но слабо и право в ръцете на Дичевски.

В 62-рата минута домакините стигнаха до пълен обрат. След добра контраата топката стигна до Преслав Боруков, който стреля в близкия ъгъл на Иван Дюлгеров за 2:1 за Арда. радоста на тима от Кърджали не траеше дълго, след като Матеус Машадо изравни само две минути по-късно – 2:2.

В 79-ата минута след преглеждане на ВАР Георги Кабаков отсъди дузпа, която бе превърната в гол от Атанас Илиев за 3:2. В 82-ара минута Влатко Дробаров събори Преслав Боруков в наказателното поле и Кабаков отсъди дузпа. От бялата точка Тунгара вкара за 3:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
228