Звездата на Пирин отряза ЦСКА и Левски и подписа с шампиона на Унгария


FUTBOL-TV

Звездата на Пирин отряза ЦСКА и Левски и подписа с шампиона на Унгария

Един от най-добрите играчи на Пирин Благоевград - Чебрайлс Макрецкис финализира трансфера си в унгарския Ференцварош. Роденият в Германия латвиец бе представен от гранда от Будапеща, с който ще се опита да влезе в групите на Шампионската лига. 

"Благодаря на Пирин и град Благоевград за това прекрасно време, което ме формира по много положителен начин. Там успях да се развия много добре. Най-много ще ми липсват феновете на Пирин, които винаги бяха зад гърба ни. Благодаря на треньора и на другите, които винаги ме подкрепяха. Само Пирин!", написа Макрецкис в социалните мрежи. 

Той даде и кратко интервю за официалния сайт на Ференцварош, в което сподели, че няма търпение да помогне на отбора да спечели още една титла и да се представи силно в евротурнирите. 

За Пирин, 23-годишният латвиец записа 23 мача и 1 гол в шампионата, като определено се понрави на феновете със силните си игри. Той беше желан от ЦСКА и Левски. Играчът дори проведе разговори със Станимир Стоилов, по времето, когато Мъри водеше "сините". В крайна сметка, офертата от Унгария е била приета от ръководството на "орлетата". Както е известно, тимът остана без собственик и вероятно се надява на нови сделки за свои играчи.

  Сподели
121