Илиан Илиев: Лошото е, че ни вкараха гол от никаква ситуация


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: Лошото е, че ни вкараха гол от никаква ситуация

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев сподели след загубата от Левски на "Герена“, че самочувствието пред гола е лишило неговия тим от минимум равенство. 

"Не отбелязахме ситуациите, които създадохме през второто полувреме. Изиграхме мача, както искахме. Първото беше равностойно, макар малко да се огънахме. Второт бяхме далеч по-добрият отбор, имахме 4 чисти шанса. Не че ни липсваше класа, а самочувствие. И видяхте – при разбъркване вкараха втория гол. Не заслужавахме да загубим, да не кажа и повече, но го има във футбола“.

"Искахме да вкараме повече скорост с Матеус, не сгрешихме. Той е по-непознат на защитниците на Левски. Във важни моменти изпускаме точки и ни коства позицията, на която сме“.

"Лошото е, че ни вкараха гол от никаква ситуация. Да, пак е част от играта. В мачовете с водещите отбори като Левски не трябва да допускаме гол от непредизвикани грешки. Ние ги хващахме на контри, те малко се прибраха, после те след втория направиха същото. За съжаление, не можа да влезе. Ние загубихме третото място у дома. Изпускахме много положения. Навън се представихме добре и като точки, и като игра. За мен у дома представянето ни у дома ни коства мястото“.

"Мотивацията – нямаме проблем с нея. Имаме група от добри момчета и играчи. Както днес Матеус влезна, имаме и други такива неиграли. Добре е да има ядро от 11-12-13 човека, които да се въртят. Може и друг да влезе и да покаже добро ниво. С Локомотив се играе трудно, но е отбор, с който може да играеш. Дано имаме малко повече самочувствие в последните 20-30 метра“, каза Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
168