Стаси Иванов: Левски ми е на сърце, но искам да спечелим срещу тях, ако играем бараж


FUTBOL-TV

Стаси Иванов: Левски ми е на сърце, но искам да спечелим срещу тях, ако играем бараж

На специална церемония в Пресклуб "България“ нападателят на Арда  Станислав Иванов бе награден за Играч на 27-ия кръг. За победния си гол в мача на Арда срещу Хебър Иванов получи 7 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 18 футболни треньори и специалисти. Асен Чандъров (Левски)  и Брайън Морено (ЦСКА )  имат по 4 гласа, Игор Тиаго (Лудогорец)  е с 2 гласа,  а Педриньо (ЦСКА 1948) има1 глас.

Бившият играч на Левски благодари на всички, които са гласували за него и обяви защо се е върнал в България след като игра за Чикаго Файър.

“Благодаря за признанието, но за мен е по-важно отборът да побеждава. Индивидуалните награди са на втори план. Арда е добър отбор, въпреки че записахме някои колебливи резултати. Радвам се, че в последния мач срещу Локомотив София показахме нашата игра и спечелихме убедително. Предстои ни много решаващ мач със Славия, в който трите точки са най-важни. Срещу този отбор ми върви, имам няколко гола“, каза след награждаването Станислав Иванов и добави, че не може да говори  за бъдещето си, тъй като  сезонът още не е приключил, а и има хора, на които това им е работата. На въпрос как би се чувствал, ако Арда завърши на седмо място и играе бараж за евротурнирите с Левски, той отговори.

"Нямам претенции за съперник, ако стигнем баража за Европа. Всички знаете, че Левски ми е на сърцето, но дори и да играем срещу Левски, пак ще искам да спечелим. Докато имаме шансове, имаме и амбиции. Върнах се от САЩ, защото за мен най-важното беше да си върна ритъма и игровата форма. С всеки мач с Арда се чувствам по-добре и съм щастлив", заключи Иванов.

  Сподели
141