Илиан Илиев: Трябваше малко по-смело да подходим към мача


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: Трябваше малко по-смело да подходим към мача

Треньорът на Черно море Илиан Илиев продължава да вярва, че отборът му има шанс да вземе четвъртото място в първенството, дори след загубата от ЦСКА с 0:2. Разликата между "моряците" и Левски е само две точки.

"Старание имаше доста от всички, както е било във всички мачове. Трябваше да направим повече в офанзивен план, за да затрудним ЦСКА. Затова и загубихме. Казахме си на полувремето, че трябва да задържим топката повече, да не я губим, за да може да притесним защитата на ЦСКА, за да не тръгват така напред. Не успявахме да завършим атаките си. За да вземем повече, трябваше да направим повече", сподели Илиан Илиев след срещата. 

"След това направихме промени по-офанзивни, излязохме по-високо и направихме няколко атаки. Трябваше малко по-смело да подходим към мача, тъй като като се защитаваш може да получиш гол в последната секунда и пак да загубиш. Ако играехме по-смело можеше да вземем нещо повече от мача", каза още наставникът на Черно море.

"Най-сериозният проблем при нас е пътуването. Имаме две-три дълги пътувания и възстановявания. Хората, които играха предния мач 120 минути, днес бяха малко по-тежки в първите минути. Така беше направен календара и трябва да се съобразим", допълни той.

Треньорът на Черно море бе запитан и дали вярва, че "моряците" все още имат шанс за четвъртото място: "Естествено, вярваме. Предстои мач, който ние трябва да изиграем футболно по-добре, да покажем същото желание като днес, но футболно трябва да покажем повече аргументи, за да вкараме гол и спечелим", заяви Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
163