Шеф на ЦСКА-София намекна къде може да е мачът с Черно море


Н. Гавазов

Шеф на ЦСКА-София намекна къде може да е мачът с Черно море

Изпълнителният директор на ЦСКА-София Стоян Орманджиев коментира решението на Апелативната комисия към Българския футболен съюз да допусне присъствието на зрители на мача ЦСКА-София  – Черно море от първия кръг на плейофите в първенството.

"Важното е, че имаше положителна развръзка. Строго, но справедливо в крайна сметка. Най-важното за нас е, че ще могат да присъстват нашите привърженици. Те не трябва да ощетяват госта в мача и ще помислим. Нека да ви кажа допълнително. Да, Търново е вариант.

При всички положения не искаме тези лоши примери да се свързват с ЦСКА и знаем, че това е една много малка група от нашите привърженици. Разбираме техните емоции и техните настроения, но не трябва да се прекрачват границите. Става въпрос и за обществено положение, все пак ЦСКА е обект на обществен интерес, искам да спомена нещо друго, защото вчера в новините видях едни съкрушени родители на две дечица. Аз съм родител на две деца и искам да кажа, че човешкият живот няма никаква цена“, заяви Орманджиев.

  Сподели
287