Черно море с успех срещу Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Черно море с успех срещу Локо Пловдив

Черно море се наложи над Локомотив Пловдив с 2:1 в сблъсък от 26-ия кръг на родния шампионат. "Моряците" могат да съжаляват, че не се поздравиха с по-изразителна победа, но лош късмет и добрите изяви на вратаря Динко Хоркаш попречиха това да се случи. Пловдивчани пък пропиляха дузпа.

Васил Панайотов откри резултата след половин час игра, разписвайки се с глава, а асистенцията бе на правещият силен мач - Едгар Пачеко.

Пет минути по-късно Джовани се разписа за 1:1. Той получи извеждащо подаване от Матеус и без да се замисли с удар с левия крак наказа Иван Дюлгеров. Локо спечелиха и дузпа малко след това. Димитър Илиев обаче пропусна срещу младия Дюлгеров. 

След час игра Алекс Фернандес прати топката във вратата на съперника след силен шут от далечна дистанция. След преразглеждане на ситуацията с ВАР обаче главният съдия прецени, че преди попадението има нарушение на Стефан Велев срещу Ерик Сорга. 

В 72-ата минута Стефан Велев отклони с глава към Живко Атанасов, който от близка дистнация се разписа във вратата на Динко Хоркаш. До края до нов гол не се стигна, макар да имаше ситуации.

  Сподели
192