Илиан Илиев: Знаехме, че при ЦСКА ще има нервност


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: Знаехме, че при ЦСКА ще има нервност

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев похвали футболистите си след победата срещу ЦСКА, с която "моряците" се класираха за полуфиналите на Sesame Купа на България

"Първо, благодаря на футболистите, които играха много дисциплинирано. Знаехме, че ЦСКА е добър отбор и може да ни създадат проблеми. Бяхме добре наредени и си използвахме шансовете, това беше важното. Друго важно бе да не допускаме елементарни грешки, избегнахме ги тези неща. Противопоставихме се добре на ЦСКА, знаехме, че при тях ще има неспокойствие и нервност и се получи"

"Най-важното е, когато ЦСКА има топката, да не изнасят спокойно. Нашите футболисти трябваше да са агресивни. Вижте мисля, че има какво да се желае, но момчетата се справиха. Пет години и нещо сме тука, два пъти сме играли у дома, сега вече няма как, два мача са и ще играем у дома. Ако ме питате за противника, няма значение кой ще се падне. Ако искаш да вземеш Купата все ще играеш срещу силен отбор"

"Благодаря на играчите, че се вложиха максимално и спазваха плана, който имахме. Мисля, че все пак имаме резерви, трябваше в края да използваме празните места и мачът можеше да е по-спокоен. Някои играчи имаха да наваксват в подготовката и за нас добре дойде да поработим във физически аспект", заяви Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
127