Класика за Черно море срещу Септември София (видео)


FUTBOL-TV

Класика за Черно море срещу Септември София (видео)

Черно море записа домакинска победа с 3:0 срещу тима на Септември София в мач от 24-ия кръг наefbet Лига. Попаденията за "моряците“ реализираха Мазир Сула (5), Исмаил Иса (39) и Влатко Дробаров (67).

Варненци започнаха силно срещата и още в 5-ата минута откриха резултата. Исмаил Иса бе изведен отлично в наказателното поле отдясно, финтира бранител и пуна пас назад към Мазир Сула, който на скорост с левия крак технично вкара топката в долния ляв ъгъл за 1:0. Малко преди това Исмаил Иса с глава стреля опасно, но покрай вратата. В 12-ата минута Исмаил Иса изведе много прецизно Мазир Сула, който стигна до топката преди стража на гостите, но стреля в тялото му. Кълбото попадна в отново в Сула, който пусна към Алекс Фернандес, но той стреля покрай вратата.

В 15-ата минута Септември създаде чисто положение, но не успя да го реализира. Димитър Костадинов получи отдясно и веднага попаде към Мартин Петков в наказателното поле, но ударът му мина високо над вратата. В 19-ата минута Мартин Петков стреля опасно по диагонала, но топката докосна напречната греда и излезе в аут.

В 23-ата минута Исмаил Иса засече центриране със задна ножица, но прати топката встрани от вратата. В 39-ата минута Исмаил Иса вкара за 2:0. Той се разписа след страхотна комбинация между Сула и Дакай, като последния изведе нападателя на страхотна позиция и той не сгреши.

В 53-ата минута Септември можеше да намали резултата, но Мартин Ачков вместо да стреля към вратата от страхотна позиция, потърси комбинация със свой съотборник и сгреши. В 67-ата минута завърналистя се в Черно море централен бранител Влатко Дробаров засече с глава центриране от корнер на Мазир Сула и оформи класиката в тази среща – 3:0.

В 88-ата минута стражът на гостите пресече подаване пред пенала, но подаде топката на Стефан Велев, който потърси веднага празната врата, но играч на Септември с глава успя да избие влизащото в мрежата кълбо. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА  Сподели
193